Atgal

Priekulės kultūros centro „Ernsto Vicherto“ teatro spektaklis pagal I. Simonaitytės romaną „Aukštųjų Šimonių likimas“

Šiaulių kultūros centro Didžioji koncertų salė (Aušros al. 31)
2023 m. lapkričio 25 d. 15 val.
Renginys nemokamas

Informuojame, kad spektaklis, turėjęs vykti lapkričio 25 d. 15 val. Šiaulių kultūros centro Didžiojoje koncertų salėje, atšaukiamas dėl aktoriaus traumos.

Atsiprašome už nepatogumus.

Lapkričio 25 d. 15 val. Šiaulių kultūros centro Didžiojoje koncertų salėje bus rodomas Priekulės kultūros centro „Ernsto Vicherto“ teatro spektaklis pagal I. Simonaitytės romaną „Aukštųjų Šimonių likimas“. Šis spektaklis – tai XIV respublikinio mėgėjų teatrų festivalio „Pulsas“ programos dalis.

Dovana teatro ir rašytojos I. Simonaitytės kūrybos mylėtojams. Įdomus režisūrinis sprendimas, apgalvota, metaforiška, išskirtinė scenografija, muzikinis garso takelis, aktorių vaidyba, sceniniai kostiumai sukuria jausmą, kad ši istorija tikra, ji veikia čia ir dabar. Žiūrovas tarsi nusikelia į I. Simonaitytės personažų gyvenimo laikmetį ir kartu su Urte išgyvena meilę, baimę, neapykantą.

Inscenizacijos autorius, dailininkas ir režisierius Donatas Savickis
Kompozitorius Donatas Bielkauskas
Trukmė 70 min.

„Ernsto Vicherto“ teatras – tai lyg Mažosios Lietuvos pranašas, gyvuojantis jau 18-tus metus. Savo istoriją kuriantis Priekulės miesto teatras korealiuoja su chrestomatine ir šiuolaikine dramaturgija, žavintis savo žiūrovus eksperimentais netradicinėse erdvėse.

Visa XIV respublikinio mėgėjų teatrų festivalio „Pulsas“ programa čia: https://www.siauliukc.lt/news/2437/63/XIV-respublikinio-megeju-teatru-festivalio-Pulsas-programa/

Organizatorius – Šiaulių kultūros centras.


Renginys nemokamas


Atnaujinta: 2023-11-24 12:21