Atgal

„Šiaulių dienos 788“: registracija į eiseną


Rugsėjo mėnesį šiauliečius ir miesto svečius vėl pakvies didžiausias miesto renginys „Šiaulių dienos 788“. Numatoma, kad miesto šventė vyks 2024 m. rugsėjo 6–7 d., lydima skambaus šūkio „ŠiauliaiŠviečia“. Organizatoriai viliasi, kad gausybė renginių praturtins šiauliečių ir miesto svečių kultūrinį laisvalaikį, padovanos įspūdingų akimirkų.

Vienas svarbiausių miesto šventės akcentų yra šventinė eisena ir motorizuota kolona. Kviečiame kūrybines sąjungas, klubus, nevyriausybines organizacijas, asociacijas, įmones ir kitas įstaigas prisistatyti šiauliečiams ir miesto svečiams. Pasiruoškite ir prisistatykite bendruomenei atskleisdami savo atstovaujamos įstaigos ar organizacijos identitetą bei puoselėjamas vertybes.

Delegacijai eisenoje atstovauti galės pėsčiųjų grupė ir motorizuota grupė. Numatoma, kad rugsėjo 6 d. pėsčiųjų eisena pajudės 19 val. – iš Žaliūkių gatvės, prie jų prisijungs motorizuota kolona – iš Ragainės gatvės. Eisenos maršrutas – Tilžės g., Aušros al. Miesto šventės atidarymo renginys 20 val. Centrinio parko estradoje.

Pėsčiųjų eisenos dalyviai kviečiami registruotis pas atsakingą asmenį – Mėgėjų meno skyriaus vedėją Aušrą Brijūnienę el. p. ausra.brijuniene@siauliukc.lt. Informacija apie pėsčiųjų registraciją teikiama tel. +370 655 255 27.

Motorizuotos kolonos dalyviai kviečiami registruotis pas atsakingą asmenį – Renginių organizavimo skyriaus vedėją Astą Vaitkienę el. p. asta.vaitkiene@siauliukc.lt. Informacija apie motorizuotą koloną registraciją teikiama tel. +370 671 42 901.

Šventinės eisenos ir motorizuotos kolonos registracija vyks iki 2024 m. rugsėjo 2 d.

Kvietimas registruotis į eiseną

Šventinės eisenos dalyvio anketa

Laimos Beržinytės Gulbinienės nuotr.




Atnaujinta: 2024-07-23 14:18