Atgal

Kvietimas teikti informaciją apie planuojamus renginius kalėdiniu ir naujamečiu laikotarpiu


Kalėdų laikotarpis paprastai siejamas ne tik su įsimintomis akimirkomis, praleistomis su šeima, stebuklo laukimu, bet ir gausybe šventinių renginių. Šiaulių kultūros centras, švietimo, turizmo, sporto įstaigos, nevyriausybinės organizacijos ir kitos įstaigos organizuoja įvairius šventinius koncertus, spektaklius, ekskursijas, parodas, kad padovanotų miestiečiams turiningą laisvalaikį ir taip praturtintų šaltas žiemos dienas.

Šiaulių kultūros centras įprastai švenčių laukimo pradžią skelbia pagrindinės miesto Kalėdų eglės įžiebimo renginiu Prisikėlimo aikštėje. Šiais metais Kalėdų eglės įžiebimo ceremonija vyks gruodžio 7 dieną. Programoje žiūrovų lauks meninis pasirodymas ir šventinis koncertas, bet svarbiausiu akcentu taps Kalėdų puošmenos įžiebimo momentas.

Viso šventinio laikotarpio metu švietimo, kultūros, sporto, verslo įstaigos šiauliečiams ir miesto svečiams padovanos ir daugiau įvairių renginių bei iniciatyvų, todėl prašome Jūsų teikti informaciją apie planuojamus renginius, parodas, akcijas, iniciatyvas ir kt., kad drauge padovanotume jaukias, bendruomeniškas ir kūrybiškumu dvelkiančias šventes miestiečiams. Internete bus skelbiama bendra šventes renginių programa, apimanti 2024 m. gruodžio 1 d. – 2025 m. sausio 6 d. renginių laikotarpį. Pagrindinė programa, kuri absoliučiai atitiks šventės tematiką, apims ne į siaurą ratą, o į plačią visuomenės dalį, turistus orientuotus renginius, bus spausdinama plakatuose, brošiūrose ir skelbimuose.

Informaciją apie renginius prašome pateikti Šiaulių kultūros centro Komunikacijos skyriaus vedėjai Romenai Čepauskienei el. p. romena.cepauskiene@siauliukc.lt. Informacija laukiama iki 2024 m. spalio 25 d. Laiku nepateikus informacijos, renginys bus skelbiamas tik šventės programoje internete.

Renginio registracijos forma

Rolando Parafinavičiaus nuotr.




Atnaujinta: 2024-09-30 13:03